Om du lämnar in dina gamla barnjeans får du 25% rabatt vid köp av ett nytt par hos Name it. Insamlingen sker under hela september månad och när den är avslutad fördubblar de antalet jeans och skickar samtliga till hjälporganisationen SAM-hjälp (samhjalp.se), som hjälper fattiga barn i Östeuropa. För att öka intresset för insamlingen har name it även startat en tävling där man kan vinna en årsförbrukning av jeans.

Den humanitära hjälporganisationen SAM-hjälp stöttar bland annat både barnhem och sjukhus och har flera sociala projekt i hela Östeuropa. Organisationen har egna anställda som sedan levererar jeansen direkt till de behövande barnen.

En superbra idé tycker jag, har du gamla barnjeans som är för små och bara ligger i garderoben och tar plats, passa på att lämna in dem nu under septembermånad hos Name It!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fyra × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.