Idag blev det träning på Sturebadet och sen ett snabbt möte inne i stan! I veckan har vi varit en hel del lediga och badat och solat varje dag. Det blev ett par dagar på landet och sen tillbaka till stan i går för att tvätta och fixa lite jobbsaker. Här kommer lite bilder från veckan som gått…

Vår ”lilla” Keyla som fyller 1 år nästa vecka…vart tog det här året vägen?

Denzel njuter av sitt sommarlov….

Life is goooood (Jag fick 5 minuter av bubbelbad i den underbara bubbelpoolen när vi hälsade på hos Jakob & Sofia, 38 grader i vattnet och 30 grader i luften 🙂 Jag vet – jag är en riktig badkruka…

Dagens plagg är leggings från Gina Tricot, tunika By Marlene Birger, väska Miu Miu och ballerinaskor från Wera. 

Det är lite kluvet att rapportera om höstnyheterna som landar i butikerna och webbshopparna nu i juli men det kommer så mycket snyggt som jag bara måste berätta för er om :)! Ta bara en titt här på vad Topshop erbjuder denna höst…. 

Jag vill i princip ha allt :)! Jag älskar varianten på trenchcoaten på översta bilden…..

Önskar er alla en trevlig helg!

 

 

 

One thought on “Sköna sommardagar och höst hos Topshop…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

16 + 6 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.