Äntligen fredag, har förmodligen åkt på barnens förkylningar och känt mig lite småhängig hela veckan! Försöker boosta upp kroppen med nyttigheter och ser verkligen fram emot en lugn helg!

Små saker i vardagen som kan få en att le lite extra är alltid härligt! När jag hittade dessa fina Evian-flaskor så kände jag så, visst är de fina?

Jag älskar alla fina designvattenflaskor som nu finns att köpa i vanliga butiker.  Så mycket roligare och snyggare att ställa fram på bordet vardag som fest.

Evian är duktiga på dessa samarbeten och har tidigare jobbat med Paul Smith, Christian Lacroix.

Ovan flaska är gjord tillsamans med Issey Miyake och känns extra vårig med lekfulla blommor och härliga färger. Pris ca 60kr.

Apropå drycker så älskar jag äppeljoser och äppelmuster! Förrförra sommaren var vi nere i Kivik och då passade jag på att gå loss i trädgårdsbutiken på Kiviks Musteri! En hel värld av olika äppelvarianter :)! Vill man ha ett bra alkoholfritt alternativ till middagen kan jag tipsa om dessa goda äppelmuster som säljs på Systembolaget. Supergod  must på Gravenstein och Cox Orange/Belle de Boskoop. Priset är 33kr/flaska och de passar lika bra att blanda en god aperitif på!

Min man är barnsligt förtjust i Hallonsoda så ikväll ska ha få testa dessa nya smaker ifrån Nygårda som är smultron och blåbär! Ska bli kul och se om han känner skillnaden och vilken han gillar bäst!

Till barnen har jag laddat upp med lite nya smaker från Ellas Kitchen, trots att de båda två egentligen är ”för stora” för dessa som vänder sig till små spädbarn men båda älskar dem som mellis. Tycker att de är perfekta att ha med om man är i parken, ska iväg direkt efter dagis eller som en backup i vagnen! Ekoligiska, goda och nyttiga!

Favoriterna är helt klart fruktmellisen och smoothisarna!

Livets bästa 🙂!

Nu ska jag ladda och förbereda för dagens möten! Vill passa på att önskar er en trevlig helg!

6 thoughts on “Små guldkorn i vardagen…

 1. cissi

  Ja, ha en trevlig helg och krya på dig… Det lät spännande med äppelmusterna de måste jag testa tack för tipset: Vad söta dina barn är ….

  Reply
 2. Vimmy

  Superkul tips! Tack, måste genast kolla in i butikerna efter Evianflaskorna, sååå fina! Vilka gullungar! Krya på dig och hoppas du får en mysig helg!

  Reply
 3. Mija

  Hejsan!

  Vill verkligen inte vara någon humörförstörare på något sätt, men köper verkligen folk vatten i affärerna för att bjuda sina gäster på? Vi har världens renaste vatten i kranarna och det är helt onödigt att bidra till att slösa och skräpa ner med massa flaskor när jordens resurser håller på att utarmas tillräckligt ändå. Att istället hälla vatten från kranen i en snygg tillbringare och ställa in i kylen innan gästerna kommer måste nog anses minst lika ”fint”? Rätta mig om jag har fel.

  Trevlig Helg

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

20 + 10 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.