Stockholm Market är en relativt ny butik på Riddargatan 3 i Klippotekets lokaler i Stockholm. En snygg och stilren butik som tar kundvård och stilkänsla till en ny nivå.

Smartare service som att du tex kan tala om dina önskemål i förväg och när du kommer till butiken är intressanta urval framhängt vid provrummen och du får personlig hjälp genom hela proceduren, leverans till kontoret eller hem, en genomgång av din garderob eller en egen shoppingkväll för dig och dina väninnor är några exempel på vad Stockholm Market erbjuder dig som kund.

Butiken säljer en mix av svenska och internationellea varumärken så som Jil Sander, Dagmar, M Missoni, Philosophy, MiH Jeans, Anya Hindmarch, Lara Bohinc, ISSA och Halston mfl.

Butiken är väl värd ett besök om du har vägarna förbi!

4 thoughts on “Smart & effektiv shopping på Stockholm Market

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − tio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.