Dessa snygga klockor ifrån Too Late upptäckte jag redan för några år sedan. Då fanns tyvärr ingen svensk el skandinavisk agentur el butik som sålde dessa utan jag gjorde min beställning via nätet hos någon engelsk el amerikansk sida (har tyvärr tappat namnet på den). Mitt val föll då på en fin fushiarosa klocka men det finns massor av fina färger att välja på. Perfekt för soliga dagar på stranden el en färgklick i vardagen som matchar el missmatchar det man har på sig.

Det är den unika designen tillsammans med en innovativ förpackning som fått en nominering vid MOMA i New York samt vid 2009 Condè Nast Design & Innovation Awards i London. Materialet är silikon och klockan träs på armen och priset är endast ca 199 kr!. Enkelt, smidigt och prisvänlig!

Too Late säljs hos Zladd.com.

 

10 thoughts on “Smidiga och snygga klockor…

 1. Shatilla Holm Author

  Hej Elsa,
  Jag har haft min när jag varit på semester, dock har jag ej testat att dyka med den men den höll för lite plask och vattenbad :)!

  Reply
 2. Dag

  Jag använder klockan dagligen och tränar och duschar varje dag med den på, fungerar utmärkt! Har även badat med den så den håller för längre ”vattenäventyr” också!

  Reply
 3. Evert

  Toolate är ett känt Brand i Italien, kan man komma åt deras andra produkter oxå? Klockorna skapar intresse har själv en grön, fick frågan var den kom från senast förra veckan på ett flyg till UK.

  Reply
 4. Jesper

  Gillar dessa klockor skarpt jag med. Perfekt att ha både till vardags och på fest. Kul att kunna variera med olika färger också!

  Reply
 5. Caroline

  Hej, underbar blogg du har! Följer den ständigt, älskar dina tips! Använder Pernilla också klockan eller är det bara du?

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

10 + fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.