Jag har några smycken som jag aldrig använder och som jag tänkte se om det är något som ni läsare är intresserade av! Vi kör en liten smyckesbloppis helt enkelt!

Hittar ni något som ni gillar så maila mig på shatilla@pernillawahlgren med namn & adress så skickar jag smycket & info om betalning!

Armband från Sophie by Sophie  som tyvärr är för litet för mig, helt oanvänt. Strl small. Pris 450kr inkl frakt (Ord.pris ca 890kr). SÅLD!

Nyckelring från Michael Kors. Aldrig använd, material silver. Pris 200kr inkl frakt. SÅLD!

Elastiskt armband med hjärtsmycke. Aldrig använt. Pris 100kr inkl frakt. SÅLD!

Gillar ni Bloppisar? Jag vet att Pernilla funderar på att sälja ut en hel del nu när hon ska flytta… Vad gillar ni mest att handla vintage/second hand?

11 thoughts on “Smyckes-bloppis!

 1. Johanna

  Mycket smart idé, jätteroligt. Armbandet var jättefint…får se om jag bjduer på det när jag tänkt lite till =)
  Tack för en bra och infomativ blogg !

  Reply
 2. Scott

  Som sagt…Barack INff6rse4krar… :(Det de4r med privata ff6rse4kringar… HUA! Har inte te4nkt teknan, men nu ne4r du se4ger det…Klart som fan det e4r dit vi e4r pe5 ve4g…Skre4mmande! 🙁

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.