I veckan som gått visade Lindex upp vårens designsamarbete med Ewa Larsson och Affordable Luxury-kollektionen. Denna gång är det en mer ”klädd” kollektion som innehöll långklänningar, kappor, stickade tröjor, byxor mm i färgskalan sand/beige och blått. Samtidigt släpps även en kompletterande  smyckeskollektion med snygga halsband och armband.

Kollektionerna landar i utvalda butiker i april och prisnivån är från 399-699kr.

Klädkollektionen kändes väldigt fin, arbetad med smakfulla detaljer och härliga material. Mina favoriter är flera av plaggen i den ”blåa delen”, ovan smala blåa byxor med den stickade rundhalsade tröjan tex.

Har du missat denna kollektion tidigare så kan jag varmt rekommendera att ta en titt på just denna vårkollektionen, jag kommer ta mig förbi butikerna när den lanserat för att prova igenom en del av plaggen! (Om jag inte minns helt fel kommer den även att säljas på Lindex hemsida).

3 thoughts on “Smygtitt på Affordable Luxury…

 1. Shatilla

  Hej Mattilda,
  Tack söta för dina fina komplimanger, det glädjer mig att du gillar bloggen! Fortsätt kommentera om det är något du gillar eller inte gillar, all feedback är välkommen :)!
  Ha en skön kväll!
  Kram Shatilla

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fjorton − sju =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.