Jag har fortfarande inte hittat något snygg fodral till min Ipad. Jag letar verkligen inte efter det omöjliga utan en enkel, stilren i svart, mjukt skinn (helst)! Den kan även vara färgglad som röd el orange men helst en variant i mjukt skinn och ganska ”slimmad”.

Ipadfodral från YSL

Datorfodral från Smythson

Tycker även att det är svårt att hitta snygga datorväskor. Efter mkt letande hittade jag en liten smidig sak på Elgiganten för bara några hundra kronor som jag nu haft i 2 år i brist på ”the one”.

Har ni några bra tips på var ni hittar era tillbehöver till Ipads och bärbara datorer?

Vår kompis David har en snygg datorväska från Lanvin som han fyndade på sommarrean i Puerto Banus! Stilren, minimalistisk och snygg!

Den här veckan har annars bjudit på höst/vinter pressvecka hos olika märken såsom Åhlens, Bestseller, Indiska mfl samt en rolig plåtning för tidningen CHIC, jag återkommer med mer bilder snart :)!

2 thoughts on “Snygga Ipadfodral och datorväskor?

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fyra =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.