Den här kampanjen gjorde mig glad, underbara färger, snygg modell och en skön och härlig jumpsuit som får en att längta efter sommaren.

Jag är på jakt efter den perfekta, svarta jumpsuiten till sommaren. Kanske är det denna….Kommer styla med snygga höga klackar el gladiatorsandaler, för att minimera att det både ser ut och känns som att man har på sig en pyjamas :)!

Materialet i denna jumpsuit är lin och viskos och den kommer ifrån United Colors of Benetton. Den finns i flera fina färger och priset är 679kr.

 

Veckan har annars bjudit på mestadels fint väder, soliga promenader och en hel del jobb såklart! 

Idag är det fredag och ikväll ska jag på ”go away party” för min vän Fiffi som flyttar tillbaka till USA. Imorgon checkar jag in på Clarion Sign och Selma Spa för lite kvalitetstid med min bästa tjejkompis, spabehandlingar, god mat, en hel natts sammanhängade sömn och förhoppningsvis en del champagne! Kanske bjuder på lite bilder från detta i början på nästa vecka :)! Trevlig helg!

 

En kaffe i solen är alldrig fel :)! Stövlarna kommer ifrån Chloe, jacka H&M, halsduk Missoni och jeansen från Acne.

Denzel på väg till Kronobergsparken…

Min vän Anna och hennes nyfödda son Luke som sover gott i vagnen.

2 thoughts on “Snyggast just nu…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + nio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.