Häromkvällen gick Golden Globe av stapeln i Hollywood och regnet öste ner över röda mattan och alla gäster! Trots detta var den lika glamorös och kändistät som vanligt och många av gästerna var fantastisk snygga . Flera kvinnliga Hollywood-stjärnor valde svart för kvällen för att hedra de omkomna i på Haiti och andra populära färger på klänningarna var lila, puderrosa som är en av vårens största trendfärger och vitt.Här kommer mina favoriter!

 

Kate Hudson snygg i vitt.

Jennifer Aniston alltid lika vacker, här klädd i svart klänning från Valentino.

Cameron Dias i rött fodral med markerade axlar.

Drew Barrymore i puderrosa och glitter.

 

Bilder: Posh24

2 thoughts on “Snyggast på Golden Globe…

  1. Jenny

    Ja jatte snygga!
    Och visst var de flesta valdigt snygga! Men har i England skriver en tidning ”And the flash the flesh award goes to”….eftersom vissa som Mariah Carey visade lite for mycket (no surprise)..helt osmakligt.Nicole Kidman paasade i hennes klanning med, men vad man tycker om designen ar val diskutabel. Tack. MVH

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.