I onsdags kväll var det premiär för  Soft Goat,  ett nystartat svenskt företag som erbjuder klassiska och populära kvalitetsplagg i 100 % cashmereull via Internet. Tröjorna, som finns för både herr- och dam, kommer i en mängd olika färger i tre olika modeller; v-ringat, rundringat och klassikt kabelstickat. All tillverkning sker i Nepal, ett land med gedigen erfarenhet av cashmere, vilket ger tröjorna den i särklass bästa kvaliteten.

Genom att köpa ett plagg från Soft Goat bidrar du dessutom med 10 kronor till Barnfondens projekt ”Skänk en get”.

Jag älskar ju som bekant cashmere-plagg och tog mig en titt på webshoppen, plaggen är väldigt prisvänliga för att vara cashmere, modellerna är klassiska och det finns ett stort urval på fina färger.

Jag känner mig sugen på att testköpa en rundhalsad kabelstickad tröja i någon härlig vårfärg och testa kvaliten! Jag gillar konceptet och tanken med att kombinera business med välgörenhet! Good Choice!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

17 − 14 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.