I sommar lanserar Moet & Chandon Ice Impérial, en Champagne som ska drickas med is. Den lanseras endast på utvalda restauranger och är en limited edition kollektion.

I Stockholm kan du testa denna nyhet på Gerdas och på Gåshaga.  Är du i Visby så finns den på Vinäger och Visby Strand. Jag som älskar Champagne måste testa denna, har ni testat den? Undra om den går att köpa på Systemet?

En fin gå-bort present är denna bag-in-box från Vernissage Syrah Rosé. En söt rosa handväska som innehåller ett fruktigt, friskt rosévin!

Ett annat box-vin som vi fick i sommar är detta, härligt rött vin med inslag av mörka bär. Smaken mjuk och generös med bra smakrikedom.

Har ni  någon sommarfavorit?

Såg även att Carolina Gynning designat glas för Cervera, sex olika motiv med budskap. I serien ingår två modeller av vinglas, ett champagneglas och ett ölglas, ett martinglas och ett drinkglas. Glasen kostar 249kr/st.

Den här serien föll mig inte alls i smaken, gillar mkt bättre tex det Efva Attling och Karl Lagerfeldt gjort för Orrefors!

6 thoughts on “Sommardrycker…

 1. Jenny i England

  Heej Shatilla…

  Det var lange sen jag var inne och skrev har…men nu e jag har igen!
  Hoppas allt e bra med dig.

  Jag med vill prova denna underbara Champagnen…alskar Moet.
  Ha en fin helg
  Kram

  Reply
 2. Martina

  Hjälp vilka hemska glas!:-( Påminner om någon usel Lasse Åberg-rip off.. Och hans grejer har vi väl tröttnat på för sisådär femton år sedan.. 😉

  Reply
 3. Shatilla

  Hej Jenny!
  Roligt att se 🙂 dig här i kommentarsfältet igen! Jaaa, visst blir man sugen på skumpan, måste nästan förbi Gerdas el gästats för att testa :)! Skön sommar önskar jag dig!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − 9 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.