En obokad helg blev ganska snart en sömnlös helg med en liten ynklig Keyla med feber och kliande tänder. Känner mig helt slut efter två nätter med knappt någon sömn alls.

Denzel och jag kom iallafall iväg på premiären av Draktränaren, dock blev han så grymt besviken när vi fick reda på att hans kompis Lennox inte kunde se filmen utan fick vända hemåt med feber.

l

Redo för bio! Denzel ville absolut ta sin skinnjacka som vi hittade på H&M för någon månad sedan och passade även på att inviga sina nya gråa converse. Jag tog min skinnjacka från Twist & Tango, pälsväst från Zara, scarf Alexander Mcqueen och min väska från Prada.

I och med att det var lördag så blev mycket godis och annat gott som dukats upp innan filmen. Filmen var ganska våldsam och lite läskig med alla flygande drakar och jag fick känslan av att Denzel tyckte den var sådär, efter 30 min bestämde han sig för att vila en liten stund 🙂 så när han vaknade till igen så smet vi ut innan filmen hade slutat.

Tyvärr blir det inget 3-års kalas för mig och Keyla idag men Erik och Denzel åker dit en sväng!


Är alldeles för seg i hjärnan idag, lovar att det blir mer kreativa och förhoppningsvis mer inspirerande inlägg i veckan, nu måste jag ta en powernap för Keyla har precis somnat, gäller att passa på :)!

 

 

3 thoughts on “Sömnlösa nätter…

 1. Jenny i England

  Hej Shatilla…visst ar det otroligt vad mycket man orkar pa valdigt liten somn…har en dotter pa 20 manader sjalv!

  Vilken gullig pojke du har!

  Fin vast med!!!

  Kram

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

3 × tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.