Igår kom Pernilla, Theo och Jocke spontant över på söndagsmiddag. Alltid lika mysigt och  då vi ändå hade tänkt grilla så plockade vi ihop lite av varje som vi hade hemma och bestämde oss även för att göra en jordgubbstårta för att fira att vi har rivit ner en bod på tomten och burit bräder i 2 dagar. (Denzels tyckte att vi skulle fira och äta tårta).

Barn är roliga, Denzel hade frågat och längtat efter Theo hela dagen och när han väl fick över sin kompis så var det mest tjafs och bråk! 5-års trotset (Finns det något som heter så? ) är liiiiite påfrestande just nu….

Senare under kvällen blev det bio för grabbarna och jag & Pernilla satt kvar ute och mös i den ljumma sommarkvällen ute på altanen!

Idag ska det målas hemma hos familjen Holm, en vägg i köket ska bli vit och matkällaren ska tvättas ren innan även den ska få vita väggar!

Får man hoppas på mulet och regn :)?

6 thoughts on “Söndagsmys!

 1. Jaana

  Visst är det härligt med spontanbesök! Älskar när det kommer hem folk och man får rota igenom kylskåpet för att få till något att äta. Härligt! Oftast blir de kvällarna de bästa än när man planerar och har förväntningar. Önskar dig en riktigt härlig fortsatt sommar!

  Reply
 2. Anna

  Har du inga bilder på Pernilla och Jocke tillsammans. Kul att se hur han ser ut nu. Sommar snaggad fortfarande??
  Barnen är så söta!!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.