Just nu har Acne så mycket fint i webbshoppen, jag vill nästan ha allt! En ljus trenchcoat är ett säkert kort och ett klassiskt plagg. Denna variant ifrån Acne är så fin! Jag skulle gärna matcha med stövletterna i cognacsbrunt med den perfekta klacken och favoritjeansen Hex Lena!  

Möt våren i en ljus trenchcoat, pris 4495kr

Snygga stövletter i varianten ”Pistols” 2995kr.

Även Zara har fått in väldigt mycket snyggt i butik, jag var inne i en av butikerna igår och några av plaggen jag fastnade för var denna randiga kavaj som finns med vit eller marin botten. Priset är 559kr. Gillar den med marin botten bäst men tyvärr är den för kort i ärmarna för mig och jag upplevde den ganska liten i storlekarna.

Gillar hela denna outfit, avslappnat men chict!

5 thoughts on “Spana in…

  1. Klas Hjort

    Hej! Kul att se att du handlar på webben! Vi (forskare) i e-handelns mecka (Borås) bloggar om e-handel och kundkrav! Bara så du vet och inte missar något.
    /K

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.