Sharon Stone, Daryl Hannah och Eva Herzigova är bara några av de stjärnor som får sina hår gjorda av stjärnfrisören Franck Provost när det är dags för fest. Stjärnfrisör med över 600 salonger i 26 länder.

Förra veckan var jag på presslanseringen av en helt ny proffesionell hårvårdserie som lanserats i Sverige i samarbete med Lóreal.  Serien innehåller 8 produkter (shampoon och balsam för olika hårtyper) som kommer att säljas i detaljhandeln. För första gången blir proffesionella hårvårdsprodukter, dvs hårprodukter som du normalt sett endast kan köpa hos frisören tillgängliga i detaljhandeln. Flaskorna är stora, innehåller hela 750 ml och priset är endast 85kr/st.

 

Presentation av Franck Provost nya hårvårdserie som finns i butik from april.

Franck var med och blev intervjuad via Skype, då vulkankatastofen satte stopp för hans första Sverigebesök.

 

Mister himself!

Carina Finnström, en av Sveriges duktigaste hår & makeup artister tolkade Franck Provost hårtrender.

2 thoughts on “Stjärnornas frisör – Franck Provost

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + nio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.