Idag har jag varit ute på Stockholms Modecenter hela dagen. Jag började med att gå förbi min bloggkollega Susanne som modellar för Betty Barclay under veckan. Hon var strålande snygg som vanligt och tempot verkade vara högt hela dagarna!

Därefter fick jag en genomgång av höstens kollektion hos Jofama av VD`n Jan Elfström. Det fanns flera snygga skinnjackor och framförallt flera varianter med coola fårskinnskragar som är en stor trend under höst/vinter 2010.

Jofama fortsätter sina designsamarbeten med både Kenza och Lars Wallin och jag provade flera modeller som ni kan se nedan.

Imorgon blir det presslunch för Garnier som har en stor nyhet på gång, jag ska berätta mer inom kort och på kvällen ska jag gå och se Snabba Cash som jag fortfarande inte hunnit med (kan inte ens komma ihåg senast jag var på bio :)!

Design av Lars Wallin för Jofama med snygga detaljer och fantastisk passform. I butik from augusti.

Design av bloggerskan Kenza som säljer skinnjackor som smör i solsken. Snygga detaljer på jackan och fårskinnskrage. Färgen på skinnjackan är slitet grå,  riktigt snygg färg!

 Idag blev det boots från Scorett, jeans från Acne, linne Gina Tricot, kashmirsjal Peter Hahn och min beige/grå skinnjacka ”Daisy” från Jofama som finns i butik nu.

(Sista bilden är lånad från Jan`s blogg)

 

 

5 thoughts on “Stockholms Modecenter tur och retur

 1. Sussie

  Hej Shatilla!
  Bröllopet är den 30/4.
  Det står kavaj på inbjudan.
  Är det menat för killarna/männen?
  Vet inte om jag ska ha klänning eller kjol?:)
  Tack för att du svarar.
  Kram Sussie

  Reply
 2. Shatilla Holm Author

  Hej Sussie,
  Vid bröllop är fortfarande Kavaj mörk kostym och är menat för killarna. Kavaj är en vanlig klädform vid bröllop och innebär för tjejer en knäkort eller lite längre fin klänning eller festfin kjol med överdel, eller festbyxor med överdel.
  Hoppas ni får en trevlig fest!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tjugo − sjutton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.