I onsdagskväll smög jag och Anna hem och knackade på dörren hos fröken Denise Lopez och fullständigt överraskade vår vänninna med en lätt ”kidnappning” inför hennes kommande 40-års dag dagen efter. Hon trodde att hon och mannen skulle ut och äta middag på tu man hand medans farmor tog hand om lille Marlon men icke sa nicke :)!

20120531-145833.jpg

Hon fick en jättevacker bukett med blommor, champagne och present (ett jättefint armband ifrån Mono i rött). Hon fick även sätta på sig nedan glitterkavaj som Anna tagit med – kvällen till ära skulle hon lysa!

20120531-145847.jpg

20120531-145914.jpg

Lotta & Anna

Därefter mötte vi upp ett stort gäng vackra väninnor och hade en härlig kväll på Josefinas som bjöd på en hel del skratt, liveuppträdande av Jessica Folcker med band inför en fullsatt restaurang, en riktigt lyckad kväll som jag hoppas att Denise kommer att minnas!

2 thoughts on “Surprise!

 1. Denise

  Tack min underbara vän för denna oförglömliga afton. Ni lyckades verkligen överraska mig. Jag är så tacksam och glad att ha så fina vänner omkring mig. Ni förgyller min tillvaro på alla plan.

  Jag älskar er alla!

  LOVE

  Denise

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.