Tennisveckan i Båstad har dragit igång och för andra året i rad har svenska märket Hunky Dory fått äran att klä  alla funktionärer, domare och bollkallar. Hunky Dory kommer ansvara för både herr och damveckan och inspirationen är hämtad från den legendariska tennisklubben Palm Springs Racquet Club och dess välklädda ikoner som Clark Gable och Errol Flynn.Preppysnyggt! Kavajen på bilden skulle jag gärna ha till slitna jeans och sneakers under sommaren!

Även skoföretaget Ten Points har tagit fram en speciell kollektion inför Swedish Open. Skon är i kornblå mocka och fodret i gult skinn, en sko som inte lämpar sig direkt på tennisbanan utan mer för festerna runtomkring!

Skorna, med namnet ”After Tennis”, kostar 849 kr för dammodellen och 995 kr för herrmodellen.

Peggy – jag återkommer inom kort med mina 5 hetaste hösttips!

3 thoughts on “Tennisveckan i Båstad är igång….

  1. Shatilla Holm Author

    Hej Marie,
    Matz Skor i Helsingborg säljer Ten Points, kolla med denna butik om de tar in denna specialkollektion. Adressen är Hästhagsvägen 1252 30 Helsingborg, tel 042-144510.
    Lycka till! /Shatilla

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 11 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.