Vad tycker vi om omslaget med Tiger Woods på amerikanska Vanity Fair? Bilderna togs innan skandalen uppdagades coh tidningen valde trots skandalen han orsakat att publicera honom på omslaget och visa bilderna och intervjun med honom i deras februarinr. Visst, han är en av de största idrottsstjärnor vi haft genom tiderna men just nu klarar jag inte av att se karln mer. Det han gjort för sin fru och sin familj är vidrigt och jag lider med Elin. Dessutom tycker jag inte att det är något vidare snyggt omslag ! Jag väljer att INTE köpa detta nr.

7 thoughts on “Tiger Woods i Vanity Fair

 1. Camilla

  Jag håller helt med dig. Vilket fult omslag! Och timingen är inte den rätta. Han framstår ju bara som den stora losern ännu mer. Jag tror tom att han förlorar på detta! Vem gillar Tiger nu? Inte många…

  Reply
 2. Annica

  Ja otrohet är verkligen vidrigt.Speciellt när man har två små barn hur tänker män egentligen?Skulle Elin vara min vännina skulle jag verkligen lida med henne.Plus att hon har barn att ta hänsyn till.Hoppas verkligen hon får mycket stöd av sin mamma och syster och att hon har fina vänner som stöttar henne.

  Reply
 3. Annie

  usch vilket dåligt omslag. han är ju ruggigt ful speciellt blev han det efter otroheten mot fina elin. bläää hoppas ingen köper den tidningen …..

  Reply
 4. Sanna

  Jag tycker nog omslaget var bra. Helt enkelt för att man får se en helt annan bild av honom. Han ser så himla präkto ut annars. Men det han gjort går ju såklart bort. Tänk om dom hade haft en intervju med honom där han fick förklara sig. (Hur man nu gör det…)

  Reply
 5. Sandra

  Eg. ska man ju inte döma nån ohörd, allt är ju inte sant som man läser… Men såvida inte alla dessa kvinnor ljuger, vilket väl inte är så sannolikt, så är han jordens största skitstövel! Och inte bara med EN utan så MÅNGA!! Detta måste ju tagit mycket tid, från familjen, och då kanske frun borde anat lite ugglor i mossen?! Själv är jag nog för misstänksam för att någon skulle kunnat göra så mot mig. Han lär ju t o m ha träffat en i hotellrummet bredvid… Vissa tjejer är SÅ godtrogna!! Men självklart tycker jag synd om Elin. (Inte precis ämnet, jag vet…)

  Reply
 6. Emma

  Det är inte lätt att vara på topp. Man är påpassad och inte alltid omtyckt av alla. Mycket kan vara påhitt och önskan att peta honom från toppen som världens bästa golfspelare. Konkurrensen är säkert stenhård även där!
  Hemskt tråkigt för frugan, familjen och hela hans liv som raserats för detta!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 − sex =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.