Då var det söndagkväll igen och helgen har rusat iväg i ett fasligt tempo men oj så roligt jag haft!

(Kappa Juicy Couture, skinnbyxor Jofama, topp 3.1 Philip Lim, väska Prada, skor Ten Points)

I fredags hade vi familjemys hemma med god mat, vin och Lets Dance i soffan. I lördags stack jag hemifrån tidigt för ett frukostmöte på Nobis Hotell och sen vidare till Tjejbrunch på Berns med härliga tjejkompisar. Jag älskar mina vänner som fyller en med massa härlig, positiv energi när man som bäst behöver det. Några härliga timmar med skratt,  sköna samtalsämnen och massa goooood mat!

Anna, Denise & Karin njuter av den goda maten!

Bästa Emilia, alltid lika glad :)!

Efterrätter i maaaaassor!

Därefter gick Anna, Peggy och jag inom Bukowskis som hastigast för att kolla igenom utbudet till morgondagens Auktion. Det finns såååå mkt fina väskor, kläder, accessorarer så jag höll på att smälla av. Ville typ ha allt där :)!

Weekendbag signerad Dior med matchande makeup väska.

Herve Leger klänning i rosa, Dior armband mm.

Letar du efter ett specifikt objekt från 70,80 el 90-talet så är det här rätt ställe för att hitta ett riktigt fint exemplar på. De hade fått in väldigt mkt fina objekt.  Dock upplevde jag att det var ganska låga utgångspriser men oftast blir det ganska höga priser i slutänden i allafall då efterfrågan är stor.

Därefter tog vi båten över till Hammarby Sjöstad för en Babyshower för Maria C som var uppe över helgen från Malmö. Hon är i v 30 och väntar sitt första barn, en liten flicka! Temat var rosa och vi bjöd på tårta, rosa macarons och rosa bubbel och godis. En jättehärlig eftermiddag hemma hos Pauline och söta Amanda (som redan har en egen blogg)!!

Bilderna nedan har jag lånad av min vän Tina som är fotograf och satt ihop detta fina bildgalleri som jag hittade på hennes blogg!

(Fotograf: Martina Wärenfeldt M-Studio)

3 thoughts on “Tjejbrunch & Babyshower!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju − sex =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.