Sen en tid tillbaka har jag använt en lätt tonad, återfuktande ansiktscreme ifrån Sensai/Kanebo  som heter Hydrachange Tinted Gel Cream som jag vill tipsa er om.

Jag har haft en gammal favorit från Dr Dennis Gross som jag använt länge men kände att det var dags att testa något nytt. Denna finns i 3 nyanser och jag har använt den nyans  som heter nr 3.  Cremen är en unik gel-creme som nästan känns som en mousse när man applicerar den i ansiktet. Den återfuktar, ger en fin lyster och en lagom tonad finish. Jag tycker att det är perfekt att använda en tonad ansiktscreme på vintern när man ofta känner sig trött, blek och glåmig.

Hydrachange Tinted Gel Cream är den första färgade hudvårdsprodukten som SENSAI lanserat! Produkten säljs hos salonger som använder Sensai/Kanebo samt på NK.

Min gamla favorit från Dr Dennis Gross som jag använt i flera år. Självklart finns det fler och andra alternativ, både billigare och dyrare men detta är två som jag verkligen gillar!

3 thoughts on “Blek, grå & glåmig?

 1. Malinapralina

  Synd med klänningen, men du fick ju några bra reaköp iaf. till mycket bra priser..;)!!

  Har precis kommit hem från en barn-weekend i Stockholm, Karlsson på taket och Cosmonova. Bodde på Rica hotel och jag hade lovat mig själv, inga affärer trots det skriker rea över hela stan…detta skulle bli en 100 % barnhelg. Vilket det blev fast jag nästan fick panikångest…;)
  Men mammor behöver också 100% mamma-helg och därför ska jag och min väninna åka till Sthlm sista helgen i jan. Och det jag skulle vilja ha är lite bra tips om bra reashopping. Vi har tajt schema så tips är välkommet..! Gärna de lite dyrare affärerna, då de är roligast att fynda i../kram Malinapralina

  Reply
 2. shatilla

  Hej Malinapralina,
  Vad roligt både med barnhelg och mamma-helg! I slutet på januari är det nog fortfarande en hel del rea! Mina tips är att självklart besöka NK och Åhlens City där de flesta märken finns, billiga som dyra. Vill ni handla märkeskläder och väskor är det Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatan som gäller, där hittar du Gucci, Mulberry, Filippa K, Mathilde, Louis Vuitton, Sand, By Marlene Birger etc!
  Hoppas ni får en underbar helg och att mina tips kan hjälpa er lite på vägen :)!

  Reply
 3. Anna

  tack för tipset shatilla, jag måste kika på den här krämen. Verkar ju toppen, jag känner mig verkligen blek å tråkig så här i januari!

  Rea är verkligen kul…älskart! Min favorit är NK och Birger Jarlsgatan såklart!! Härligt att fynda!

  Lycka till Malinapralina!!

  Kramiz

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

14 − 12 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.