Idag började jag dagen med ett härlig date med Emilia och Kajsa på hotell Anglais. Två sprudlande tjejer fulla av kreativitet och ideér! Därefter skulle jag egentligen haft ett jobbmöte men som blev instältt i sista sekund så det blev en trevlig lunch med min man i Sturegallerian istället. Därefter tog jag och Keyla oss bort till Nordic Light Hotell och pressvisningen av Topshop s/s 2010. Det var mkt fint som visades och bäst gillade jag alla puderrosa nyanser och toner samt mixen av olika material som vi kommer få se mkt av framåt vårkanten. Topshop är dessutom grymma på skor tycker jag och våren bjuder på riktigt  fina modeller och färger.

Söta Emilia i soffan på Anglais.

Kajsa strax på väg för att plocka kläder till en plåtning på fredag.

Jag träffade på min exkollega Cia Jansson på Topshop, alltid lika trevlig!

Härlig vårinspiration på Topshop.

3 thoughts on “Torsdag!

  1. http://nyheter24.se/bloggar/mammabloggar/emilia/

    Det var så kul att ses! Hann aldrig till topshop, men vem behöver vara där när man har DIG som inspirerar och plockar ut gobitarna!

    Kram

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

ett × 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.