Jag har hittat två urfina plagg från Provrummet, som jag älskar!

En snygg jumpsuit i världens skönade material där överdelen har smala axelband, resår i midjan och fickor i sidan. Den är hur skön som helst och på ryggen sitter detett fint hjärtformat tryck i offwhite. Jag beställde den i svart men den finns även i en jättefin mullvardsfärg.

Den här fina wrapkoftan beställde jag även den i svart och även den är i en supermjuk kvalite. Runtom halsringningen och framtill är en bred, lite längre ”scarf” fastsydd i en härlig tvättad bomull/siden kvalité. Scarfen är lite längre än koftan och hänger ner framtill!

Nu har jag dessutom även fått möjlighet att erbjuda er mina läsare 20% rabatt på ovan plagg . För att erhålla rabatten så måste ni uppge koden SHATILLA när ni kommer till kassan och rabatten gäller fram till söndag 15 maj!

Ni hittar wrapkoftan här och jumpsuiten här!

3 thoughts on “Trendigt & Skönt!

  1. Eva

    Sugen på den fina mysiga jumpsuiten. Men storlek?? Jag är en 36-38 i byxa och jumper. Är de små eller stora..eller ordinära i st???
    Eva

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 × ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.