Jag har tidigare skrivit här på bloggen om Billion Dollar Brows, Ögonbrynsmärket från Hollywood som nu nått Sverige. Igår bjöd salongen By Barda in pressjournalister och skönhetsbloggare för att berätta att de kommer att börja jobba med Billion Dollar Brows på salongen och erbjuda deras behandlingar och produkter.

Jag träffade bla på Mia Högfeldt som driver Gazet och Kicki Norman från Daisybeauty.

By Barda Salongen på Birger Jarlsgatan.

Mia Högfeldt

Därefter tog jag en sväng förbi By Marlene Birger som hade utförsäljning på deras kontor men tyvärr hittade jag inget kul, dock var det en hel del plagg kvar trots att de startade redan kl 07:00 igår morse.

Mötte därefter upp Lotta för lunch på Humlegårdsgatan. Hon hade på sig en ursnygg herrskjorta från H&M. Modellen på skjortan var sådär snyggt stor och slapp och hon var strålande fräsch som vanligt! Supersnygg!

Nu ska jag jobba ikapp lite saker som släpat efter i veckan. Trevlig Helg på er kära bloggvänner!

 

 

 

 

2 thoughts on “Trevligheter…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + tretton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.