Lóréal Paris har lanserat en ny hudvårdserie: Pro-Gen Tecknology. Den är speciellt utvecklad för att förbättra återhämtningskapaciteten i huden och för att återfinna en ung huds karaktär.

Teknologin är speciellt utvecklad för kvinnor +35 år som lever ett aktivt liv och upplever ålderstecken såsom rynkor, trötthetstecken och livlös hud. Serien är en komplett serie som innehåller dagcreme (mjukgörande, återfuktande och skön att applicera. Dessutom perfekt att använda både morgon och kväll.), ögoncreme (motverkar påsar och mörka ringar under ögonen och kan användas morgon och kväll) och koncentrat(sägs ge en utslätande och uppstramande effekt samt en mjuk och matt finish och kan användas morgon och kväll).

Samtliga produkter sägs ge resultat redan efter 1 timme, 1 vecka och 1 månad. Jag ser fram emot att testa produkterna under en lite längre period. Produkterna hittas bla på Kick`s och Åhlens.

 

3 thoughts on “Trött och livlös hud?

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − tolv =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.