Nu behöver jag er hjälp och vill gärna veta vad NI tycker! Vad har ni för åsikt om skor i färg?

Tex dessa snörkängor i rosa? Hiss eller diss?

Generellt är jag själv nämligen lite skeptiskt till skor i olika färger. Gillar bäst svarta eller bruna skor om det ej gäller sommarskor eller festskor. Jag har några enstaka vår/höstskor i blå mocka med kilklack och ett par boots i grå/blå nyans men annars är jag nog väldigt traditionell i mina val av färg på skor.

Är jag tråkig och ska vidga mina ”skovyer” eller vad tycker ni?

16 thoughts on “Tveksamma skoval?

 1. Cissi

  Jag tyckr oxå bäst om skor som är svarta eller bruna men de rosa kängorna är kanonsnygga tycker jag så det blir hiss. Jag såg dig i tidningen chic, vad fin du var på bilderna.

  Reply
 2. ulrika

  Diss om färgen, sådana skor ska vara neutrala! Men jag är också väldigt traditionell när det gäller färger på skorna 🙂

  Reply
 3. Linda

  Jag tror att om man hittar ett udda plagg så måste man bli stormförtjust direkt och använda det som attan, men är man det minsta tveksam så kommer plagget att bli en hyllvärmare.
  Lämna tillbaka skorna och öp något annat för pengarna.

  Reply
 4. Marita

  Jag tycker det är supersnyggt på andra hmmm.Gillar mest svarta o bruna och beige skor.Tradig man är när det finns så otroligt mycket snyggt i färg.Kängorna på bilden är ju urläckra.Tack för en inspirerande blogg.Kram.

  Reply
 5. Wictoria

  Hiss!! Absolut. Supersnygg modell o det är kul med färg även på skor. Visserligen funkar svart o brunt till allt men det blir lite tråkigt i längden. Jag gillar verkligen skor med färg o de här var en superhit!

  Reply
 6. Rosa

  Håller mig också oftast till svart och brunt på hösten / vintern men tycker de här var jättesnygga, absolut hiss från mig.

  Reply
 7. Kerstin Wijk

  Jag tycker det kan vara lite kul med färger på skor, men just den här färgen och skon var lite trist tycker jag. Diss:-)

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.