I helgen är det dags för UnderBARA barnmässan i Älvsjö igen. En väl avvägd mix av inspirerande föreläsare, attraktiva utställare och underhållning för hela familjen – så lyder receptet för en framgångsrik mässa. Det är 9:e året i rad som denna mässa anordnas .

Jag ska försöka hitta ta mig dit under morgondagen och kika lite. Bla vet jag att barnklädesmärket Lundmyr of Sweden kommer köra en rejäl utförsäljning – 50-70% på utvalda modeller och utgående plagg.

Jag har köpt en hel del Lundmyr-plagg till mina barn genom åren och kvaliten är super! Nu senast beställde jag deras nya serie med hjärtan! Superfina jeans med hjärta på rumpan samt mössor och tröjor!

2 thoughts on “UnderBARA barn!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − sju =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.