I senaste kampanjen för edc by Esprit och Espit Woman Casual hittar vi de just nu  största modellerna och hetaste it-tjejerna Daisy Lowe och Julia Restoin-Roitfeld.

Bilderna för s/s 2010 är inspirerade av Espritkampanjer från tidigt nittiotal. Julia Restoin-Roitfeld fotograferades med en grupp modeller i öknen i Kalifornien, tillsammans med norska toppmodellen Ragnhild Jevne, brasilianskan Juliana Imai, och de manliga modellerna Andrew Cooper, Allen Tsai och Travone Hill.

I edc by Esprit-kampanjen är det brittiska modellen Daisy Lowe som tar plats framför kameran tillsammans med modellen tillika rockmusikern Will Cameron, plus modellerna Sam Way och Ash Stymest.

Ansiktena utåt för Esprit Collection är toppmodellerna Leticia Birkheuer och Jon Kortajarena, som tilldelades GQs pris för bästa modell 2009, och som även är aktuell i Tom Fords film A Single Man.

 

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

två × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.