Jag älskar sjalar och använder det jämt. Materialmixen får gärna innehålla ull eller kashmir som ni som följer bloggen vet är ett material som jag älskar!

Jag föredrar varianter som man kan vira flera varv runt halsen och som gärna värmer framför tunna, svala sidensjalar. Här kommer några fina som jag hittat just nu…

Den här älskar jag med små hjärtan, finns i flera fina färger. Från Syster P.

Vackraste leopardsjalen är signerad Louis Vuitton, en klassiker som kommer tillbaka år efter år. Jag köpte min för ca 4 år sedan i Milano och det var väl investerade pengar…. I love it!

Sofistikerad magentafärgad och lyxig kashmirsjal från YSL

Scarf från Maison Scotch med stjärnor. Tillverkad av 100% Ull.

6 thoughts on “Vackra sjalar….

 1. Johanna

  Bra tips! Har sett jättefina sjalar från Louis Vitton på folk ute på stan, men vet inte var jag skall hitta dom på nätet, har du några bra tips? Tänkte att dom kanske är lite billigare på nätet, och att vi inte har någon LV butik i närheten.
  Tack för en bra blogg =)

  Reply
 2. Shatilla

  Tyvärr tror jag LV inte har någon webshop och de har inte heller några reor, så det är filmpris som gäller tyvärr. Ringer du däremot till sthlms butiken så kan de säkert skicka skalen till dig om du betalar med kort över telefon! Lycka till!

  Reply
 3. shatilla

  Hej Barbro!
  Det finns massor av fina sjalar även hos kedjorna som H&M, Gina Tricot och Indiska! Beroende på vad man gillar för material, färger och prislapp såklart!

  Reply
 4. Barbro

  Tack fina du att du svarade. Ja jag får hålla mej till de affärer du skrev om. Finns fina även där men tyckte så mycket om de som du visade. Menade absolut inget illa med att jag skrev att det skulle vara billigare.

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − fyra =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.