Känner ni igen känslan av att man ibland kan känna att man inte har några kläder och allt som finns i garderoben lika väl kan slängas eller skänkas bort? Man har ju inte alltid möjlighet att shoppa nytt och när jag behöver ny inspiration brukar jag ofta ta hjälp av modemagasin och olika sidor jag hittar på nätet för att få tillbaka lite kreativitet och inspiration.

Som småbarnsförälder innebär det att man klär sig till 90% i vardagskläder och 10% i festkläder (om ens det..) Varken tiden eller orken räcker till att vara speciellt kreativ när det till slut kommer till ens egen klädsel (efter att ha organiserat, klätt X antal barn och fixat och styrt upp allt).

The Sartorialist fotar vanliga människor som han springer på runt om på sina resor i världen och på hans blogg får jag ofta inspiration till min vardagsklädsel.

Dessa bilder får mig att längta efter vår, ljusare tider och mindre kläder. Ju äldre jag blir märker jag att jag oftare väljer att satsa mina kort på klassiska basplagg. Är det dyrare märken försöker jag göra dessa inköp på tex reor vid jul eller sommar. Det kan tex vara cashmeretröjor/koftor, favoritjeansen, svarta byxor, vit klassisk skjorta, svarta el bruna boots mm. Genom att bygga upp en bra basgarderob som innehåller dessa plagg kan man sedan addera mer trendiga accessoarer som smycken, sjalar, halsdukar som gör att hela outfiten känns uppdaterat och fräsch.

5 thoughts on “Vardagsinspiration…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

14 + fyra =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.