Stylein har fyllt på webshoppen med massor av snygga vårplagg, sist jag tipsade om detta märke var det flera av er läsare  som hittade massa snyggt på Stylein-rean!

Här kommer denna gång mina 3 svarta basfavoriter från Elin`s kollektion!

Harmony är ett par vackra byxor i siden georgette. Draperad, lös ficka som löper från framstycket till bakstycket ger en avslappnad känsla till den i övrigt enkla passformen. Pris 1299kr.

Precis den här klänningen jag letade efter inför ELLE-galan när jag bad er om tips på var man kunde hitta en assymetrisk klänning! Denna är dubbla lager siden georgette. Modellen heter Feeling och den kostar 1499kr.

Så här vill jag gå klädd i vår! Lång, vacker top i siden georgette, skuren i ett enda stycke. Pris 1099kr. Modellen heter Happy.

3 thoughts on “Favoriter i vår

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.