Cashmereplagg  är en kvalite och plagg som jag inte kan ha för många av oavsett säsong eller årstid. Jag älskar det materialet! För ett tag sedan hittade jag en hel del fina cashmereplagg och andra fina tröjor och koftor hos Peter Hahn

Jag testade att klicka hem dessa två plagg för några veckor sedan, en beige/mullvadsfärgad cashmeretröja som kommer  bli snygg till vita shorts och slitna jeansshorts kyliga sommarkvällar och…

…även detta fina twinset i bomull som finns i flera fina färger.

Jag valde en mörklila färg då jag tänkte att detta set skulle vara snyggt till tex vita shorts i sommar. Modellen är ganska rak och ett snyggt jumpset funkar till det mesta i vardagen! (Såg nu på sajten att ett twinset i bomull säljs för endast 439kr). Tröjan har kort ärm och koftan är rundhalsad med knappar framtill. 

Peter Hahn säljer ett stort utbud av exklusiva kläder och ett väldigt stort sortiment. Plaggen jag hittade är perfekta basplagg som går att mixa till mycket och får en att känna sig välklädd i vardagen!

3 thoughts on “Veckans bästa….

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.