För ett tag sedan var en kompis hemma och fikade och när hon kom doftade hon helt ljuvligt! Jag frågade vilken parfym hon använde och hon svarade

Marry Me från Lanvin som jag fick av dig när jag fyllde år !

Jag kom då ihåg att jag provdoftat på denna nyhet en hel del men inte riktigt funnit den som någon ny personlig favorit – tills nu! På J doftade den dock ljuvligt och jag var bara tvungen att skaffa en egen och sedan dess är jag helt fast (Den säljs på de stora varuhusen bla NK Kosmetik)!

Helt klart min nya vardagsfavorit bland nya dofter (Gillar även Burberrys nya doft som jag skrev om för ett tag sedan här i bloggen).

20111128-200759.jpg

Marry Me har noter av Bitter apelsin, Sambac jasmine och Magnolia är den helt annorlunda mot mina tidigare vardagsdofter men jag gillar den skarpt!

Ett annat märke/produkt som jag hört väldigt gott om länge men var väldigt sen med att testa är Moroccan Oil.

20111128-200839.jpg

Nu fick jag tips om att Moroccan Oil lanserats en kräm för vågigt och lockigt hår som innehåller antioxidanter och intensiva fuktgivande egenskaper, så det lät som en produkt som skulle passa mitt hår. Dessutom har den pump, väldigt praktiskt och bra. Denna leave-in kräm appliceras i fuktigt hår och ger både glans , återfuktar och hjälper till att definierar lockarna!

Helt makalöst bra och även den hittas på NK Kosmetik, pris 259kr!

 

One thought on “Ny doft och magiskt hår!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.