Förra veckans shopping i Paris hade lätt kunnat spårat ut totalt….Utbudet är så otroligt mycket större än i Stockholm och bara när vi steg in på Lafayette började jag få andnöd av alla snygga väskor på bla Prada, Marc Jacobs, Celine, Givenchy och Chanel så Erik fick nästan dra mig därifrån :)!

Jag hejdade mig och ”fönstershoppade” mestadels, jag unnade mig dock två nya fina cahmeretröjor i svart, en rundhalsade tröja och en svart kofta.

20111211-205018.jpg

20111211-205030.jpg

Märket är Lafayettes egna label och jag köpte min första cashmeretröja från detta märket för flera år sedan och både priset och kvaliten är super!

Det blev även ett snabbt stop på Zara där jag hittade denna ”juliga”, röda blus!

20111211-205040.jpg

Tyvärr fick jag inte med mig några franska Macarons hem denna gång (Denzel älskar dem) men jag har ju inte så långt till Petit France som säljer Stockholms godaste Macarons, så det får nog bli ett stopp förbi där innan jul.

Nu ska jag strax iväg på dagens första möte och imorgon är det redan Lucia och det ska bli väldigt mysigt att se barnens luciatåg på dagis!

2 thoughts on “Veckans shopping i Paris!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.