Vilken dag och kväll det varit idag! I positiv bemärkelse!!

Inte nog med att ni har överröst mig med fina komplimanger i kommentarsfältet på bilderna från plåtningen för Cocoo, tack snälla alla fina läsare! Ni gör mig alldeles generad :)!

Idag har jag dessutom fått möjlighet att åka motorcykel för första gången i mitt liv, en helt underbar upplevelse och vädret kunde verkligen inte varit bättre! Det är en skön frihetskänsla att bara glida fram på gatorna.

Ikväll har det även varit en helt magisk och varm sommarkväll.  En osvensk värme som gör att hela staden blommar upp.. .Stockholm när den är som absolut vackrast.

Bindefeldt och Lexington bjöd in till visning vid Allmänna Gränd vid Gröna Lund och miljön kunde inte passa Lexington bättre.

Det bjöds på en snyggt stylad visning med snygga modeller och naturliga hår som jag tror var signerad Peter Andersson. Vårens och sommarens Lexingtonkollektion såg väldigt fin ut och jag hittade flera fina plagg som jag gärna vill titta närmare på när de landar i butik, bla några kavajer och byxor.

I övrigt snygga, klassiska vardagsplagg och mysplagg som Lexington gör riktigt bra! Jag gillar speciellt de randiga plaggen i marint med inslag av stjärnor… jag är svag för plagg med stjärnor och är just nu faktiskt på jakt efter en tröja med stjärnor vid armbågarna…

Jag var seatad front row vilket alltid är trevligt!

God mat & rosé på bryggan efter visningen! (Klänning från Mayla)

Tack Bindefeldt & Lexington för en lyckad och trevlig kväll!

One thought on “Vilken kväll, Lexington!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.