Tävla om en heldag på Sturebadet med mig & Pernilla fredagen den 27 maj!

Fredagen börjar med ett Zumba-pass med Lollo och träningschef Filip kl 10, därefter intar vi en god och nyttig lunch på Sturebadets restaurang Curman och avslutar med en härlig, avslappnande Energikur 50 min ,som består av en scrub för hela kroppen, ett kurbad med jetstrålar samt en ansiktskur med rengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Detta till ett totalt värde ca 1500kr/person!

För att vara med och tävla vill vi att ni motiverar varför just DU ska vinna och få möjligheten att få en heldag med träning, behandlingar och nyttig lunch tillsammans med mig & Pernilla.

Maila din motivering till tavlingar@pernillawahlgren.se under denna vecka så hoppas jag att just vi ses fredagen den 27 maj!

One thought on “Vinn Spa-dag!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fem + 13 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.