Jag vet inte vad denna vecka har tagit vägen, redan onsdag och sista dagen på 3 intensiva modedagar i Stockholm. Tyvärr fanns inte tid eller möjlighet att gå på alla visningar som jag planerat från början men så är det när man har små barn! Allt har sin tid på något sätt:)!

Ikväll bjöd Whyred in till mingel och tilltugg i derasbutik på Mäster Samuelsgatan. Dessutom gavs möjligheten att shoppa vårens kollektion till 20% rabatt! 

”Mjuka material men hård tanke.” Så beskriver Behnaz Aram Whyreds damkollektion för hösten 2010. Hon vill förmedla känslan av en stark och medveten kvinna som inte är rädd för att ta det lugnt.

Whyred visar den här säsongen kontrasten mellan det mänskliga och det teknologiska. En hudnära siluett bryts av med former som inte är naturliga. Man vill förlänga och förvränga utan att tappa kroppen på vägen.

Jag tycker Behnaz är en intressant och duktig designer och höstens kollektion innehöll flera fina favoritplagg, bla som den blåa klänningen nedan.

 

2 thoughts on “Whyred A/W 2010

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

5 − ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.