Rouge Voluptés lyxiga och snygga förpackning innehåller ett krämigt läppstift som ger dina läppar näring och en känsla som är smidig och mjuk.

Romantisk och elegant förpackning, med en spegel på toppen för snabb och enkel applicering  och en inristad Yves Saint Laurents logo – Höstens snyggaste lförpackning och hylsa och en vacker helhetsupplevelse!

Finns i sex nya pärlemofärger i höst och priset är Pris 269kr/st.

Läppglans med snyggt, shimrande guld. Innehåller närande oljor (nigelle and cameline oils) som skyddar dina läppar samt ger komfort. Två nya nyanser i höst, nr 30 och nr 31. Pris 250kr.

Höstens it-nagellack i duoförpackning. I en Limited edition klär Yves Saint Laurent naglarna i höst i snygga Couture färger med sin nya tolkning av den klassiska franska manikyr. Dessa ”dubbla uppsättningar” lämnar dina naglar med en ultra-satin finish för en oemotståndlig chic finish! Min personliga favorit är lila och guld!

Bilden visar nr 4 Duo Y-Cone. Pris 335kr.

One thought on “YSL-favoriter i höst…..

  1. Lina H

    Gillar oxå YSL`s make up. Sitter bra och är snygga attplocka upp fråni väskan :). Har du tips på någon härlig doft som du gillar?
    Tack för en bra och inspirerande blogg!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tre + sex =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.